Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets

Bezoekersinformatie

We zijn er klaar voor! Dinsdagavond keert Feyenoord terug in de Champions League en spelen we tegen Celtic, een historische tegenstander. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij dit prachtige affiche in De Kuip. Lees hier alle informatie rondom jouw wedstrijdbezoek.

Vertrek op tijd en mis geen minuut van de wedstrijd
Feyenoord verwacht voor de eerste Europese wedstrijd van dit seizoen grote drukte in en rondom het stadion. Om die reden adviseert de club om bijtijds naar De Kuip te komen. Ga goed voorbereid op weg, vertrek op tijd en zorg dat je op tijd in De Kuip bent, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd.

Toegang
Alle poorten gaan open om 19:00 uur. Bezoekers hebben uitsluitend toegang via de poorten die vermeld staan op hun ticket en de sectorafscheidingen blijven gesloten, waardoor het niet mogelijk is om naar een andere zijde te verplaatsen.

Klik hier voor de plattegrond van De Kuip. De loketten van Service & Tickets zijn geopend vanaf 13:00 uur. Deze zullen vanaf 21:00 uur sluiten.

Werkzaamheden Roseknoop
Let op: van 1 mei tot en met 31 oktober 2023 is onder andere de Laan op Zuid bij het Varkenoordseviaduct afgesloten voor auto’s trams en bussen. Ga voor alle werkzaamheden, de omleidingen én alternatieven naar: www.rotterdamonderweg.nl/roseknoop en RET.nl/roseknoop

Gewijzigde tramsituatie (in- en uitstaphalte)
Er rijden trams tussen Maashaven en P+R Beverwaard waarbij halte Breeplein de nieuwe tijdelijke halte is om uit te stappen. Vanaf deze halte kun je naar De Kuip lopen via de aangegeven routes. Vanuit het centrum vertrekken dus geen trams richting De Kuip. Bezoekers die vanuit het centrum reizen kunnen met de metro naar station Maashaven en daar op de tram stappen. Tramlijnen 2, 20, 23 en 25 hebben wijzigingen bij de Roseknoop.

Kijk op rotterdamonderweg.nl, RET.nl/roseknoop of je eigen verkeersapp voor actuele reisinformatie.

Openbaar vervoer vanuit Rotterdam Centrum naar de Kuip
Voor supporters die vanuit Rotterdam Centrum naar De Kuip willen reizen, wordt naast de gewijzigde tramroute vanaf station Maashaven ook geadviseerd om op de trein te stappen vanaf Rotterdam Centraal of Station Blaak en uit te stappen op halte Stadion Feijenoord.

Beperkte parkeergelegenheid rondom De Kuip
Vanwege de beperkte parkeergelegenheid wordt geadviseerd om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Kom je toch met de auto? Houd dan rekening met extra reistijd richting het stadion. Verkeersregelaars rondom het stadion wijzen je de weg. Volg hun instructies om gemakkelijk op de juiste plek te komen. Alle parkeerterreinen rondom het stadion blijven gewoon bereikbaar.

Vlaggenactie
Bij deze wedstrijd vindt er een vlaggenactie plaats op de Olympiazijde. Mede namens het sfeerteam van FSV De Feijenoorder is het verzoek om na afloop van de wedstrijd de vlag mee naar beneden te nemen en (droog) bij de trapopgang te leggen. Let op: de vlag is eigendom van de supportersvereniging; het is dus niet de bedoeling deze mee naar huis te nemen!

Versterkte netconstructie op de vergrote uitvakken
Om alle Celtic-supporters te ontvangen is het uitvak vergroot met de vakken JJ en HH. Als preventieve maatregel wordt hier een versterkte netconstructie opgehangen.

Wedstrijdsjaal
Maak jouw bezoek aan de wedstrijd compleet en draag bij aan de sfeer in De Kuip. Shop de wedstrijdsjaal van Feyenoord-Celtic voor maar 12,50 in één van onze winkels.

Tot dinsdagavond!
Alvast bedankt voor jouw support tijdens deze wedstrijd. Wij wensen je alvast een mooie wedstrijd toe.