Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Bezoekersinformatie

Feyenoord speelt zondag om 16:45 uur een nieuwe eredivisiewedstrijd tegen RKC.  Lees hier alle informatie over jouw wedstrijdbezoek. 

Klik hier voor de plattegrond van De Kuip. De loketten van Service & Tickets zijn geopend vanaf 13:15 uur. Deze zullen vanaf 16:45 uur sluiten.

Toegangsbeleid
De poorten aan de blauwe sector gaan al vanaf 14:15 uur open voor tickethouders van de blauwe, groene en oranje sector. Vanaf 15:15 uur gaan ook de groene, oranje en gele sector open en is toegang alleen nog mogelijk via de eigen sector die vermeld staat op het ticket.

Kom gezellig langs bij de Vereeniging!
Voorafgaand aan de wedstrijd heten we supporters van de blauwe, oranje en groene zijde van harte welkom bij De Vereeniging, de sfeervolle kroeg van De Kuip. Hier kun je genieten van een hapje en een drankje, terwijl een DJ zorgt voor gezellige muziek. Tot 15:15 uur zijn de poorten aan de blauwe zijde geopend ook geopend voor tickethouders van de groene en oranje zijde om De Vereeniging te bezoeken dus zorg dat je op tijd bent.

Houd je (mobile) ticket gereed bij de poorten
Om de snelheid aan de poorten te verhogen vragen we supporters hun (mobile)ticket gereed te houden wanneer zij aankomen bij de poorten van het stadion. Jouw ticket is als 'mobile ticket' beschikbaar in de Feyenoord App onder 'Mijn tickets'. 

Stap op de fiets of reis met het openbaar vervoer
Vermijd de verkeersdrukte op de weg en reis zorgeloos naar De Kuip. Wij adviseren om te kiezen voor de fiets, (deel)scooters, of het openbaar vervoer. Je kunt je fiets of scooter eenvoudig stallen bij de openbare stallingen naast P7/P8 aan de Olympiaweg, onder het stadionviaduct of bij het Topsportcentrum.

Wanneer je de tram of trein neemt, reis je efficiënt en stap je direct voor het stadion uit. Zo vermijd je verrassingen door files als gevolg van verkeersdrukte en kun je onbezorgd genieten van jouw evenement.

Kom je toch met de auto? Rijd samen met andere supporters
Samen rijden is veel gezelliger, beter voor je portemonnee én natuurlijk het milieu. Deel nu jouw lege autostoel(en) met andere supporters via de widget op deze pagina of ga naar www.feyenoord.nl/samen-rijden. Hier bied je eenvoudig jouw rit aan. Medesupporters bij jou uit de buurt die een rit zoeken kunnen vervolgens via een e-mail contact met jou zoeken met de vraag of ze mee mogen rijden. Als jij dit per mail aan hen bevestigt, regelen jullie daarna onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel kosten willen delen zoals benzine of parkeren.

Tot donderdagavond!
Alvast bedankt voor jouw support tijdens deze wedstrijd. Wij wensen je alvast een mooie voetbalmiddag toe!