Fanshop Tickets

Ticket Exchange

Feyenoord Ticket Exchange is de enige officiële ticketmarktplaats van Feyenoord. Hier kunnen seizoenkaarthouders bij verhindering hun plaats te koop aanbieden aan mede-supporters. Kopers betalen een eerlijke prijs en ontvangen een gevalideerde kaart, verkopers krijgen 70% van de opbrengst. En dat alles binnen een veilige en betrouwbare omgeving.

Onder constructie
Feyenoord Ticket Exchange is momenteel onder constructie. Feyenoord tracht de Ticket Exchange in seizoen 2022-2023 weer in te kunnen zetten zodat seizoenkaarthouders, die niet in de gelegenheid zijn om een thuiswedstrijd te bezoeken, hun plek kunnen doorverkopen aan een mede-supporter. De secundaire markt wordt hiermee volledig geïntegreerd in het huidige ticketingsysteem waar seizoenkaarthouders bijvoorbeeld al hun seizoenkaart kunnen verlengen. Feyenoord onderzoekt tevens of de onderstaande mogelijkheden kunnen worden geïntegreerd:

  • Jouw seizoenkaart eenmalig kunnen uitlenen aan een voor jou bekende mede-supporter. Met deze extra optie heb je als seizoenkaarthouder de mogelijkheid om vooraf te bepalen aan wie jij jouw seizoenkaart eenmalig uitleent. Met deze service voorkom je dat je jouw seizoenkaart fysiek aan deze andere supporter hoeft te overhandigen.
  • De seizoenkaarthouders de mogelijkheid geven zelf een bepaalde prijs te kunnen bepalen (binnen richtlijnen door Feyenoord nader te bepalen).