Voetbalkamp

Feyenoord Soccer Camps: Trainen als een echte Feyenoord speler

Feyenoord Soccer Schools organiseert tijdens de schoolvakanties voetbalkampen voor jongens en meiden van 6 t/m 16 jaar. De voetbalkampen vinden plaats bij amateurverenigingen in het land en op trainingscomplex Varkenoord in Rotterdam.

Schrijf je in en train in jouw vakantie één, twee of drie dagen als een echte Feyenoord speler! Benieuwd naar de data van de eerstvolgende Feyenoord Soccer Camps? 

Bekijk hier de voetbalkampen in de voorjaarsvakantie.

Deelname aan een Soccer Camp is inclusief:

  • Training van ten minste één oud-speler van Feyenoord
  • Feyenoord Soccer Schools-tenue van adidas (shirt & broek)
  • Feyenoord-bidon
  • Elke dag voldoende drinken en een lunch
  • Een officieel deelnamecertificaat
  • Een voetbal (met uitzondering van het 1-daagse programma)
Inschrijven voorjaar 2023

Keepers Camps
Keepers zijn ook welkom! Afhankelijk van de animo, krijgen keepers tijdens het Soccer Camp eenmalig een aparte training. Verder werken de keepers het reguliere trainingsprogramma voor spelers af.

Je kunt je ook inschrijven voor de aparte Keepers Camps. Hierbij werk je een dagvullend keepersprogramma af met specifieke trainingen, waarbij de basistechniek centraal staat en wedstrijdechte situaties worden getraind.

Dagprogramma

Een Feyenoord Soccer Camp trainingsdag duurt van 09:00 – 16:00 uur, inclusief warming-up, drinkpauzes en lunchpauze, trainingen en afsluiting met certificaatuitreiking.
  

Voor amateurverenigingen

Heeft jullie amateurvereniging interesse in een Feyenoord voetbalkamp voor uw leden en andere voetballiefhebbers uit de omgeving? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.


Vragen?

Heb je vragen over de Feyenoord Soccer Schools voetbalkampen? Neem contact met ons op. Ben je op zoek naar iets anders? Bekijk alle activiteiten van Feyenoord Soccer Schools.