#KrachtvanFeyenoord
#KrachtvanFeyenoord

Feyenoord Fanactive

Het vitaliteitsproject Feyenoord Fanactive is toegespitst op de Feyenoordsupporter die meer wil bewegen en gezonder wil leven en dat graag met medesupporters in en rondom de Kuip doet. 

Wat houdt het in?
Gedurende twaalf weken volgen deelnemers een programma om hun leefstijl te verbeteren en zich fitter te voelen. Zij komen iedere maandag tussen 17.30 - 19.00 uur samen in De Kuip om onder begeleiding van professionele trainers en leefstijlcoaches te sporten en aan hun leefstijl te werken. Vervolgens kunnen zij dit in hun eigen tijd voortzetten met thuisschema’s en een online community door middel van een app. 

Het beweegprogramma bestaat uit diverse onderdelen zoals circuittraining, krachtoefeningen, uithoudingsvermogen en af en toe een Workout of the Day. Deze trainingen worden altijd als groep afgewerkt, maar bieden ruimte om afgestemd te worden op individuele behoeften. Hierdoor ga je als deelnemer van Feyenoord Fanactive gezamenlijk de uitdaging aan om fysiek en conditioneel sterker te worden. De workshops staan in het teken van verschillende onderwerpen die bijdragen aan een gezonde leefstijl. In eerste instantie wordt de motivatie van de deelnemers onder de loep genomen om vervolgens duidelijke doelen hieraan te verbinden. In de daaropvolgende bijeenkomsten worden deze doelen concreter door in te zoomen op deelnemers hun eet- en drinkgewoonten, zitgedrag, rust en stress. Als laatste wordt besproken hoe deelnemers dit vervolgens ook kunnen volhouden. 

Feyenoord Fanactive stimuleert een gezonde leefstijl en beweging waardoor deelnemers op weg zijn naar een betere kwaliteit van leven. 

Aanmelden
Het nieuwe traject is op maandag 29 april gestart, maar je kunt je nog tot en met 21 mei inschrijven.
Deelname kost €100,-. Laat je contactgegevens achter in onderstaand formulier en meld jezelf aan voor Feyenoord Fanactive. 

Voor je het weet sta je met een groep medesupporters te sporten in en rondom De Kuip!