Inschrijven
Inschrijven

Sportactiviteiten

De Feyenoord Street League bestaat uit verschillende (sport)activiteiten. Deelname en positieve inzet tijdens deze activiteiten wordt beloond met punten, waardoor je zult stijgen op de ranglijst van de competitie.

Kick-off bijeenkomst
Voordat het seizoen begint, nodigt Feyenoord alle deelnemers en hun ouder(s)/verzorger(s) uit voor een kick-off. Tijdens deze bijeenkomst krijg je alle informatie over de Feyenoord Street League, zal je jouw teamgenoten ontmoeten en jouw contract ondertekenen.

Wedstrijddagen
In het seizoen worden 10 wedstrijddagen gepland, welke op zondagmiddag plaatsvinden van 12:00 tot 13:00 uur. Deze wedstrijden worden gespeeld op dagen dat Feyenoord 1 uit speelt.

Buurtbijdragen
Elk team doet buurtbijdragen. Dit zijn activiteiten waar de buurt een stukje mooier van wordt en waar bovendien veel punten mee te verdienen zijn! Er zijn tal van leuke activiteiten te bedenken om uit te voeren. Kijk hier voor meer informatie over de buurtbijdragen. 

Voetbaltrainingen in de wijk
Tijdens het seizoen kan je deelnemen aan trainingen in jouw wijk. Feyenoord organiseert op vaste momenten voetbaltrainingen op pleintjes in Rotterdam-Zuid. Jouw Street League team kan hierbij aansluiten en wekelijks trainen met een échte Feyenoordtrainer! 

Workshops
Tijdens het seizoen worden er diverse (maatschappelijke) workshops georganiseerd waaraan je kunt deelnemen. 

Bekertoernooi
Tijdens het bekertoernooi komen alle teams van de Feyenoord Street League bij elkaar. Dit betekent dat je ook tegen teams uit andere gebieden zal gaan spelen. Op deze dag strijd je met jouw team om de felbegeerde Feyenoord Street League Cup!

Sportdag
Tijdens de sportdag wordt er veel aandacht besteed aan teambuilding en sportiviteit, maar natuurlijk ook aan jouw conditie. Samen met alle andere teams komen jullie bij elkaar tijdens deze dag om deel te nemen aan diverse activiteiten. 

Finales
Aan het eind van het seizoen zullen de prijzen verdeeld worden tijdens de Finaledag. Deze worden elk jaar gehouden op een bijzondere locatie.